Ahmed - i Hani Ortaokulu

Vizyon: Bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayan, proje ve akademik çalışmalarda, sosyal kültürel ve sportif alanlarda model bir okul olmak, gelecek yıllarda Türkiye’nin bilim, sanat, kültür, siyaset, ekonomi ve v.b alanlarında başarılı, ülkesinin çıkarlarını kendi çıkarlarından daha üstün tutabilecek bireyler yetiştirmektir Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi vatandaşlar olmalarını amaçlamaktadır.

Başarılar: ...

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Sportif faaliyetler için açık alan mevcuttur.

Belgegeçer - (436) 311 2025

WEB - https://ahmedihani-ortaokulu.meb.k12.tr

Adres - İNÖNÜ MAH. 317 SK. AHMEDI HANI ILKOKULU ORTA OKULU BLOK NO 8 BULANIK / MUŞ

Öğretim Şekli :Gündüz

Yerleşim Yeri - ..

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 500 metre uzaklıktadır.